Pikaruokatyöntekijä Burger Kingiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

PIKARUOKATYÖNTEKIJÄ BURGER KINGIIN

Herkullinen ruoka on aina etusijalla

BURGER KING®-ravintoloissa käy maailmanlaajuisesti yli 11 miljoona asiakasta päivässä. He tulevat, koska ravintolamme ovat tunnettuja siitä, että ne tarjoavat korkealaatuista, maukasta ja edullista ruokaa. Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Se on alkuperäinen HOME OF THE WHOPPER®, jonka ensiluokkaiset raaka-aineet, itse kehittämämme reseptit ja perheystävällinen ruokailuympäristö ovat olleet tunnusmerkkimme jo yli 50 menestyksekästä vuotta.

---------- 

Mitä etsimme

Etsimme asiakkaallemme Burger Kingille pikaruokatyöntekijöitä Lahteen Kivistönmäelle. Työ on osa-aikainen ja työpäivät osuvat pääosin aamu- ja päivävuoroon klo 8.30-17 välille.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta

Haemme tiimiin iloista ja keittiötaitoista tekijää, jolta sujuu sekä asiakaspalvelu että pihvien paistaminen. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Odotamme työnhakijoilta:
- koulutus tai kokemus keittiötyöstä
- asiakaspalveluhenkisyys
- valmius työskennellä päivisin ja viikonloppuisin
- hygieniapassi

---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mukavan työpaikan, jossa on mahdollisuus myös vakinaistua.

Töitä on tarjolla n.30h/vk ja palkka maksetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan työehtosopimuksen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pian.


----------

Hae nyt

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

www.eezygroup.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508137
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti