Pikaruokatyöntekijä Burger Kingiin Lahteen
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2021

Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija, joka nauttii hyvästä tekemisen meiningistä? Miltä kuulostaisi kesä Kingiläisenä? 

Etsimme asiakkaallemme Neste K Kivistönmäessä sijaitsevaan Burger Kingiin PIKARUOKATYÖNTEKIJÄÄ kesäksi. Pääset osana Kingijengiä luomaan asiakkaille loistavia ravintolakokemuksia työskennellen sekä kassalla asiakaspalvelun parissa että keittiön puolella valmistaen tuotteita, ja huolehtien asiakastilojen siisteydestä. Työtehtäväsi ovat siis monipuolisia, eikä työpäivistä vauhtia puutu; toivomme siis sinun olevan toimeen tarttuva tyyppi positiivisella asiakaspalveluasenteella varustettuna! Aikaisempi kokemus työskentelystä pikaruokaravintolassa luetaan eduksesi, ja toivomme, että sinulta löytyy hygieniapassi takataskustasi. 

Työt alkavat mahdollisimman pian - mitä pikemmin pystyt aloittamaan, sen parempi - ja hommia olisi tarjolla elokuun loppuun saakka. Tunteja sinulle kertyy viikkotasolla 20-30, ja työvuorosi sijoittuvat 8:30-22:30 välille. Tarjolla on vauhdikas työ kingien työkavereiden kanssa, sekä oiva mahdollisuus kerryttää itsellesi lisää työkokemusta asiakaspalvelutyöstä.

Kolahtiko? Mikäli kesän suunnitelmat on vielä auki, ja hommat Burger Kingissä voisi olla sinun juttusi, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi kesätyö! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461899
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Asikkala, Hollola, Lahti