(Poistunut julkaisusta)

Pikaruokalatyöntekijä Sodankylään
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme reippaita, oma-aloitteisia ja ennen kaikkea aurinkoista

PIKARUOKALATYÖNTEKIJÄÄ SODANKYLÄÄN

Koetko keittiössä työskentelyn omaksesi, mutta samalla sinulta löytyy myös aurinkoinen hymy ja taito palvella asiakkaita. Sinulla ei tarvitse olla välttämättä kokemusta alalta, mutta asenne on kunnossa ja olet valmis tarttumaan pikaisesti toimeen. Olet valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin aina iloisella asenteella. Työhön vaaditaan hygieniapassi.

Työ alkaa sovitusti jo tammikuun aikana. Työtä on tarjolla määräaikaisena ennalta sovituille viikoille, sekä jatkossa mahdollisuus myös pidempi aikaiseen työhön.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16
Mari Lahtinen, mari.lahtinen@sol.fi, puh. 040 529 8697

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.