(Poistunut julkaisusta)

Pikaruoka/kahvilatyöntekijä
Huittisten Härkäburger Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Huittisten Härkäburger Oy
Härkäpakari Oy on suosittu taukopaikka hyvien kulkuyhteyksien keskellä. Härkäpakarilta löydät Hesburgerin lisäksi kahvila-ravintolan palvelut, päivittäistavarat K-marketista, polttoaineet, Laukku-Centerin palvelut sekä Otto-automaatin. Härkäpakari on vilkas taukopaikka, joka palvelee asiakkaitaan aamusta iltamyöhään. Laadukkaat tuotteet ja iloinen palvelu on tehnyt "pakarista" suositun myös paikallisten keskuudessa.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Huittisten Härkäpakarin Hesburgeriin pikaruoka/kahviltatyöntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikki ravintolan työt kuten kassatyöskentely, annosten valmistus sekä siisteyden ylläpitäminen.
Odotamme sinulta
Etsimme positiivisen asenteen omaavia tekijöitä! Pidät asiakaspalvelutyöstä ja pystyt työskentelemään välillä kiireisemmässäkin tahdissa. Aiempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä tai ravintola-/kahvilatyöskentelystä sekä hygieniapassi katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työ on vuorotyötä ma-su ja tuntimäärä sovitaan erikseen tilanteesi mukaan! Eli voit olla hakemassa kokoaikaista työtä tai lisätunteja esimerkiksi opiskelujen oheen tai toisen työn rinnalle.
Kesto
Arviolta 6kk, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Suvi Pelto-Knuutila, huittinen@vmp.fi, 0440561333
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.10.2019 mennessä.