(Poistunut julkaisusta)

PIKAHAKU: Sairaanhoitajan sijaisuus
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Etsimme nyt sairaanhoitajaa viikon määräaikaiseen sijasuuteen ajalle 29.6.2020-3.7.2020. Tämä ikäihmisten lyhyt- ja pitkäaikaista palveluasumista tarjoava kohde sijaitsee Loviisan merimaisemissa, aivan keskustan tuntumassa. Kyseessä on viikon sijaisuus, jonka aikana sinulle on tarjolla ma-pe päivävuorot klo 8:00-15:00 välillä.

Työn ja kohteen kuvaus:

Tämä kodinomainen ja vehreässä ympäristössä sijaitseva kohde tarjoaa pitkäaikaista ympärivuorokautista palveluasumista 20 asukkaalle ja itsenäiseen asumiseen on 8 erillistä vuokrayksiötä. Sijaisuuden aikana työtehtäviisi kuuluu asukkaiden yksilöllisen arjen tukeminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen sekä päivittäisiä rutiinitehtäviä kuten lääkkeiden antoa, kirjauksien tekoa sekä yhteydenpitoa omaisiin.

Arvostamme: 

Sairaanhoitajan koulutuksen ja laillistuksen lisäksi toivomme sinulta löytyvän aktiivisen työotteen sekä aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa toimimisesta. Sinulla tulisi olla myös voimassa olevat lääkeluvat.

Tarjoamme:

Sijaisuuden aikana pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi, joka toimii tukiverkostonasi koko sijaisuuden ajan. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön, -yhteisöön ja potilaskuntaan, jotta työnaloituksesi sujuu kivuttomasti. Me MediPowerilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, palkkatoivettasi kuunnellen, sekä olemme jatkuvasti vain yhden puhelinsoiton päässä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit sijaisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi sivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessa voit kertoa työkokemuksestasi ja vahvuuksistasi sekä esittää palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024