(Poistunut julkaisusta)

PIKAHAKU: Sairaanhoitaja Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Etsimme nyt sairaanhoitajaa viiden kuukauden mittaiseen sijaisuuteen asiakkaallemme Helsingin Arabianrantaan upeiden merinäköalojen äärelle! Työt tulisi aloittaa mahdollisimman pian, mutta kuitenkin joustavasti. Onko siis juuri sinun kalenterissasi vielä tyhjää tulevaa syksyä ajatellen? Jos vastasit kyllä, kannattaa tämä ehdottomasti lukea loppuun asti.

Työnkuvaus:

Työkohde on vaikeavammaisille neurologista sairautta sairastaville aikuisille suunnattu palvelutalo, joka tarjoaa asukkailleen tehostettua palveluasumista. Kohteen jokaiselle asukkaalle halutaan tarjota sekä turvallinen että samalla myöskin viihtyisä koti, joten pääsetkin jo heti alusta alkaen vaikuttamaan asukkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Kyseessä on päivätyö arkisin. Tässä tehtävässä sinun tehtäviisi kuuluu lääkehuollosta vastaaminen sekä arviointikäyntien tekeminen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Myös lääkeluvat ovat tässä tehtävässä plussaa. Toivomme reipasta asennetta työtä kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Myös aikaisempi neurologinen kokemus sekä hyvä priorisointikyky katsotaan eduksi. 

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua. Sinun tukenasi on päivittäin vastaava sairaanhoitaja. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, johon pääset helposti julkisilla ja jossa olet aina tervetullut käymään. Tule pyörähtämään, niin laitetaan yhdessä työasiat kuntoon!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön
löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660