PIKAHAKU: Laitoshuoltajan sijaisuus, Suonenjoki
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Haemme asiakkaallemme laitoshuoltajaa tai kotisiivoojaa sijaisuuteen 21.6.-3.10.2021 ikäihmisten palvelutaloon Suonenjoelle. Toivomme, että hakijalta löytyy oma-aloitteinen ja aktiivinen ote, sillä työtä tehdään pääasiallisesti itsenäisesti. Sijaisuuden ajan työntekijälle on tarjolla täydet työtunnit, mutta myös kolmepäiväinen työviikko on sovittavissa. Tässä kohteessa työtä tehdään arkipäivisin, joten viikonloput voit viettää rennosti kesäauringossa! 

Työnkuvaus:

Laitoshuoltajan tai siivoojan työnkuvaan kuuluu kohteen, eli palvelutalon perussiivous yleisissä tiloissa sekä erityisesti palvelutalon asukkaiden huoneiden/kotien siivous. Työ on siis suurelta osin kotisiivousta. Konkreettisempia työtehtäviä ovat mm. imurointi, moppaus, pintojen pyyhintä, wc- ja suihkutilojen siivous ja palvelutalon ruokalan siivoaminen. Työ on arkityötä maanantaista perjantaihin n. klo 8:00-16:00 (myös esim. 7:00-15:00 onnistuu). Työaika on 8h per päivä, josta 30min on palkatonta ruokataukoa, eli töitä tehdään 7,5h ajan. Viikonloput ja pyhät ovat aina vapaata.

Toivomme:

Toivomme, että sinulta löytyisi huolellinen ja oma-aloitteinen työote. Laitoshuoltajan tutkinto tai muu vastaava puhtaanapitoalan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen osaamista, sillä työhön kuuluu olennaisesti päivittäinen kommunikointi palvelutalon asukkaiden ja muun henkilökunnan kanssa - tämän vuoksi myös sosiaalisuus ja vuorovaikutustaidot ovat hyödyllisiä tässä työssä.

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa sinulle mukavan ja monipuolisen siivoustyön yhdessä kiinteässä kohteessa, eli sinun ei tarvitse liikkua kohteesta toiseen päivän aikana. Pääset työn lomassa rupattelemaan talon ikäihmisten kanssa ja toimimaan päivän piristäjänä heille. Saat vaikuttaa itse työtunteihisi, sillä voit toisinaan tehdä myös lyhyempiä päiviä, kunhan niistä vaan sovitaan etukäteen. Saat työn aloittaessasi hyvän perehdytyksen sekä tietenkin asianmukaiset siivousvälineet ja työvaatteet käyttöösi.

Me MediPowerin tiimi olemme lisäksi tukenasi sijasuutesi ajan ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää. Palkka maksetaan sinulle meidän kautta työskennellessäsi 2 viikon välein. Työkohteessa on autopaikka tarjolla työntekijälle. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si WhatsAppilla numeroon 044 740 0024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465819
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Suonenjoki