(Poistunut julkaisusta)

Pikahaku! Lähitukihenkilö RollOut-projektiin
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä IT-tukihenkilöä RollOut-projektiin Kouvolan seudulle. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on palava halu kehittyä IT-alalla. Kyseessä on noin 2kk:n ajan kestävä määräaikainen työsuhde.

Päätyötehtävänäsi on Windows 7 käyttöjärjestelmien päivittäminen Windows 10 järjestelmään, mahdollisten muiden tarvittavien ohjelmien asennus, ongelmanratkonta sekä loppukäyttäjien käyttäjätuki. Työ tapahtuu loppuasiakkaan toimitiloissa Kouvolassa. Työ edellyttää omaa autoa ja B-ajokorttia. Töitä tehdään arkipäivisin, ma-pe.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Tartut toimeen aktiivisesti ja sinulle on kunnia saattaa työt huolellisesti loppuun saakka. Toimit luontevasti asiakkaiden kanssa sekä suome että englannin kielellä. Sinulla on soveltuvaa IT-alan koulutus/alan opintoja tai vahvaa laitetuntemusta harrastuneisuuden kautta.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle, IT-uran alkutaipaleella olevalle tai jo hieman kokeneemmallekin henkilölle, joka etsii lyhyeksi ajaksi töitä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus saada arvokasta IT-alan työkokemusta ja kartoittaa omaa osaamistasi. Työssäsi et jää yksin, sillä projektissa on mukana osaavia kollegoita, jotka opastavat sinua enismmäisestä päivästä lähtien. Työsuhteen virallisena työnantajana toimii Barona IT Oy.

Työ: RollOut-projekti

Kesto: 2kk

Sijainti: Kouvola

Palkka: Sopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pikimmiten hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.