(Poistunut julkaisusta)

PIKAHAKU: Lähihoitajan sijaisuus Nokialle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Etsimme nyt lähihoitajaa määräaikaiseen sijasuuteen ajalle 10.8.2020-1.9.2020. Tämä ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava kohde sijaitsee Nokialla vehreässä ja rauhallisessa taajamaympäristössä, josta myös kohteen asukaskunta pääsee arjessaan nauttimaan. Sijaisuuden aikana sinulle on tarjolla täydet työtunnit ja kyseessä on arkipäiville sijoittuva 2-vuorotyö.

Työn ja kohteen kuvaus:

Tämä kotoisa ja lämminhenkinen yksikkö tarjoaa pitkäaikaista tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Kohteessa on asukaspaikkoja 33:lle ikäihmiselle. Sijaisuuden aikana työtehtäviisi kuuluu asukkaiden yksilöllisen arjen tukeminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Perushoivan lisäksi työnkuvaasi kuuluu lääkehoitoa ja yhteydenpitoa omaisiin. 

Arvostamme: 

Lähihoitajan koulutuksen ja laillistuksen lisäksi toivomme sinulta löytyvän aktiivisen työotteen sekä aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa toimimisesta. Sinulla tulisi olla myös voimassa olevat lääkeluvat ja hygieniapassi.

Tarjoamme:

Sijaisuuden aikana pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi, joka toimii tukiverkostonasi koko sijaisuuden ajan. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön, -yhteisöön ja potilaskuntaan, jotta työnaloituksesi sujuu kivuttomasti. Me MediPowerilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, palkkatoivettasi kuunnellen, sekä olemme jatkuvasti vain yhden puhelinsoiton päässä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit sijaisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi sivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessa voit kertoa työkokemuksestasi ja vahvuuksistasi sekä esittää palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024