(Poistunut julkaisusta)

PIKAHAKU: Lähihoitaja Ouluun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Oletko hoitoalan ammattilainen, kuka tekee työnsä suurella sydämellä? Olisiko sinulla vielä kalenterissasi tyhjää kesää ajatellen? Etsimme nyt lähihoitajaa noin kolmen viikon mittaiseen sijaisuuteen (10.8.2020-30.8.2020) Ouluun ikäihmisten hoivakotiin. 

Työnkuvaus:

Työ on kodinomaisessa ikäihmisten hoivakodissa tapahtuvaa 2-vuorotyötä. Kolmen viikon ajalle sinulle on tarjolla täydet tunnit. Lähihoitajan työ pitää sisällään monipuolista hoitotyötä ja asukkaiden avustamista heidän päivittäisissä toimissaan. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät kuitenkaan pakolliset. Asukkaille järjestetään usein heidän toimintakykyään ylläpitävää mukavaa toimintaa ja ohjelmaa, joka piristää mukavasti sekä asukkaita että työntekijöitä. 

Tarjoamme:

Omalta osaltamme haluamme tehdä parhaamme, jotta palvelutalojen arki olisi mahdollisimman laadukasta ja mukavaa. Siksi toivommekin löytävämme joukkoomme hymyilevän ja reippaan superhoitajan. Me MediPowerilla todella arvostamme työtäsi ja haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Olemme siis täysillä tukenasi koko työsuhteen ajan. 

Arvostamme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta sekä voimassa olevaa rokotussuojaa. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon. Toivomme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innokasta asennetta työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on plussaa, mutta ei kuitenkaan pakollista, sillä sinut perehdytetään työtehtäviin hyvin. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino
p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi