(Poistunut julkaisusta)

PIKAHAKU: Lähihoitaja Leppävirralle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme lähihoitajaa kesäsijaisuuteen 23.8.2020 asti. Aloitus mahdollisimman pian. 

Työnkuvaus:

Kauniissa Leppävirran kirkonkylän maisemissa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista ja yksilöllistä hoivaa vuoden jokaisena päivänä. Tämä iltapainotteinen työ mahdollistaa tekijälleen lähes täydet tunnit joka viikko. Halutessasi saat kuitenkin itse esittää toiveita tuntimäärän suhteen. Työtehtäviin kuuluu kaikki lähihoitajan päivittäiset työtehtävät aina asukkaiden kanssa seurustelusta lääkehoidon toteutukseen. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran laillistuksella. Lääkeluvat ovat tässä tehtävässä plussaa, mutta eivät kuitenkaan pakolliset. Asenne ja aito innokkuus työtehtäviä varten on kuitenkin tärkeintä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista työskentelystä. Toivomme, että sinulla on aito halukkuus työtä kohtaan ja hyvät sosiaaliset taidot.  

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua. Työporukka on humoristinen ja uutena sinut otetaan lämpimästi vastaan. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660