(Poistunut julkaisusta)

PIKAHAKU: Lähihoitaja Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Etsimme nyt lähihoitajaa heinä- ja elokuun kestävään sijaisuuteen asiakkaallemme Helsingin Arabianrantaan upeiden merinäköalojen äärelle! Työt tulisi aloittaa mahdollisimman pian. Onko siis juuri sinun kalenterissa vielä tyhjää kesää ajatellen? Jos vastasit kyllä, kannattaa tämä ehdottomasti lukea loppuun asti.

Työnkuvaus:

Työkohde on vaikeavammaisille neurologista sairautta sairastaville aikuisille suunnattu palvelutalo, joka tarjoaa asukkailleen tehostettua palveluasumista. Kohteen jokaiselle asukkaalle halutaan tarjota sekä turvallinen että samalla myöskin viihtyisä koti, joten pääsetkin jo heti alusta alkaen vaikuttamaan asukkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Kyseessä on päivätyö arkisin. Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi lääkkeiden antoa, haavojen hoitoa sekä avanteiden hoitoa. Kohteen asukkaista moni on pyörätuolissa, joten myös avustaminen peseytymisessä, pukeutumisessa sekä kaikenlaisissa siirtymisissä on osa työtä. Asukkaat ovat kuitenkin aktiivisia liikkumaan, joten samalla pääset itsekin nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta hyvissä puitteissa.

Arvostamme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta, mutta myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon. Myös lääkeluvat ovat tässä tehtävässä plussaa. Toivomme reipasta asennetta työtä kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, johon pääset helposti julkisilla ja jossa olet aina tervetullut käymään. Tule pyörähtämään, niin laitetaan yhdessä työasiat kuntoon!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön
löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660