(Poistunut julkaisusta)

PIKAHAKU: Hoiva-avustaja kesäsijaisuuteen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Etsimme nyt Mäntyharjulla sijaitsevaan yksikköömme lähihoitajaa tai hoiva-avustajaa määrä aikaiseen sijaisuuteen tai keikkatyöntekijäksi ajalle 29.6.2020-31.7.2020. Kohde tarjoaa kodinomaista palveluasumista ja yksilöllistä hoitoa ikäihmisille. Tämän sijaisuuden kautta pääset työskentelemään osana lämminhenkistä työtiimiä, jonka kanssa jakaa arkityössä syntyvät innostumiset ja onnistumiset!

Kohteen ja työn kuvaus:

Tämä uudehko ikäihmisten kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Mäntyharjun keskustan läheisyydessä. Rauhallinen yksikkö tarjoaa asuinpaikkoja 41 asukkaalle ja kohteen ratkaisut tukevat ikäihmisten hyvää elämänlaatu sekä optimaalista hoivatyötä. Työnkuvaan kuuluu perushoitotyö sekä potilaan yksilöllisen arjen ja hyvinvoinnin tukeminen. Kyseessä on 2-vuoro työ ja sinulla on mahdollisuus tehdä myös lyhyempiä työpäiviä, toiveidesi mukaan.

Toivomme:

Työn sujuvuuden kannalta toivomme, että sinulta löytyy aiempaa työkokemusta ikäihmisten perushoivasta ja kohtaamisesta. Mitä enemmän sinä nautit työstäsi, sitä paremmin se tyypillisesti sujuu!

Tarjoamme:

Tämän sijaisuuden kautta pääset tekemään vaihtelevia työtehtäviä eloisassa työympäristössä, jossa sinulle on tarjolla joustavat työajat. Sijaisuuden aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön sekä potilaskuntaan, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa aiemmasta työkokemuksestasi sekä esittää palkkatoivomuksen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024