(Poistunut julkaisusta)

PIKA Rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Etsimme hyvän asenteen omaavaa reipasta rakennussiivoojaa, joka on jo päässyt kerryttämään itselleen aiemmin samankaltaista työkokemusta. Kuulostaako tämä sinulta? Liity meidän joukkoomme!

Haemme asiakasyrityksellemme rakennussiivoojaa Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle ja mahdollisesti myös kehyskuntiin. Työtehtäviisi voi kuulua myös erilaisia työmaan avustavia tehtäviä, kuten raivausta, rakennusjätteen lajittelua ja suojauksien laittoa. Työ voi kokemuksesi mukaan pitää sisällään myös loppusiivouksia. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta rakennustyömaalla tehtävästä siivouksesta. Odotamme myös toimeliasta, ahkeraa ja jämäkkää asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulisi olla aitoa halua tehdä työnsä hyvin ja kehittyä omassa työssään. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työkohteet voivat olla vaihtelevia ja voivat sijaita julkisten liikenneyhteyksien ulkopuolella.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyritystemme parissa. Lisäksi saat aurinkoisen HR-tiimimme tuen työsi varrelle. Työntekijämme saavat meiltä myös mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Vaihtelevat työkohteet takaavat sen, että pääset tutustumaan monipuolisesti eri rakennusyritysten toimintaan ja työmaihin!

Hakuprosessi:
Mikäli olet etsimämme kokenut rakennussiivooja, laita reippaasti hakemusta tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja työt alkavat mahdollisimman pian!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: kokoaikatyö, rakennusala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennustyö, Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa