PIKA Kokenut rakennussiivooja Espooseen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Hei! Etsimme hyvän asenteen omaavaa reipasta ja itse ohjautuvaa rakennussiivoojaa, jolta löytyy jo vankkaa kokemusta rakennussiivouksista. Kuulostaako tämä sinulta? Liity meidän joukkoomme!

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta rakennussiivoojaa Espooseen. Työtehtäviisi kuuluu myös erilaisia työmaan avustavia tehtäviä, kuten raivausta, rakennusjätteen lajittelua ja suojauksien laittoa. Työ voi pitää sisällään myös loppusiivouksia. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta rakennustyömaalla tehtävästä siivouksesta. Odotamme myös toimeliasta, ahkeraa ja jämäkkää asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulisi olla aitoa halua tehdä työnsä hyvin ja kehittyä omassa työssään. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyritystemme parissa. Lisäksi saat iloisen HR-tiimimme tuen työsi varrelle. Työntekijämme saavat meiltä myös mukavat ja laadukkaat työvarusteet. 

Hakuprosessi:
Mikäli olet etsimämme kokenut rakennussiivooja, laita reippaasti hakemusta tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja työt alkavat sopimuksen mukaan pian!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: kokoaikatyö, rakennusala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennustyö, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442550
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa