Piispan sihteerinä toimiva toimistosihteeri
Hiippakunnat, Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulissa julistetaan haettavaksi

PIISPAN SIHTEERINÄ TOIMIVAN TOIMISTOSIHTEERIN VIRKA

Tuomiokapituli on piispan johtama hiippakunnallinen seurakuntia ja seurakunnallista työtä tukeva hallinto- ja asiantuntijaorganisaatio. Haemme tuomiokapituliin piispan sihteeriä, jonka tehtäviin kuuluvat piispan työhön liittyvien käytännön asioiden hoitaminen sekä erilaiset toimistotehtävät. Virkaan vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi HSO-sihteerin tutkinto, sekä kokemusta johdon sihteerin tai muista vaativista henkilösihteerin tehtävistä. Suomen kielen erinomaisen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi vaaditaan ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös riittävää englannin kielen taitoa sekä it-taitoja. Viran vaativuusryhmä on 503 (peruspalkka 2 467,00–2 837,05 euroa/kk vuosisidonnaisesta palkanosasta riippuen).

Edellytämme hakijalta kokemusta henkilösihteerin tehtävistä, huolellista, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työotetta, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua, joustavuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta on eduksi.

Viran hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun torstaina 15.8.2019. Virka täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Lisätietoja antaa lakimiesasessori Ritva Saario, puh. 040 728 4672, ritva.saario@evl.fi 12.–18.6. ja 12.–13.8.2019.

Hakuaikaa on jatkettu ja se päättyy tiistaina 13.8.2019 klo 15.00. Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulille osoitetut hakemukset toimitetaan ensisijaisesti KirkkoHR-järjestelmän kautta. Jos hakijalla ei ole mahdollisuutta toimittaa hakemusta sähköisesti, hakemuksen voi toimittaa postitse osoitteella Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli, Bulevardi 16 B, 5. krs, 00120 Helsinki. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1272271
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa