(Poistunut julkaisusta)

Piirivartiointiyksikön päällikkö
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Uskomme teknologian muuttavan ja lisäävän turvallisuusvalvonnan mahdollisuuksia laaja-alaisesti.

Etsimme nyt Etelä-Suomen alueelle liiketoimintalähtöisesti ajattelevaa ja asiakkuuksien parissa työskentelevää mobile-yksikön päällikköä. Yksikön tulosvastuullisena päällikkönä vastaat itsenäisesti palvelutuotanto-organisaation johtamisesta, kannattavan liiketoiminnan kehittämisestä ja tuloksesta. Vastuualueeseesi kuuluu yksikkösi asiakkaista huolehtiminen. Työssäsi korostuu b-to-b-myyntityö ja osaat tarjota palveluita niin nykyisille kuin uusille asiakkaille. Henkilöstön innostaminen, motivointi, kustannustehokas tuotannonsuunnittelu yhdessä tiimisi kanssa ja onnistumisen edellytysten parantaminen ovat avaintehtäviäsi. Saat työskennellä itsenäisessä, mutta tavoitteellisessa työympäristössä. Yksikön päällikkönä raportoit Business Area Managerille.

Edellytämme
Odotamme sinulta määrätietoista ja tulosorientoitunutta asennetta ja edellytämme soveltuvaa tutkintoa, tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asiakkuuksien hallinnasta, b-to-b-myynnistä, esimiestyöskentelystä, tuotannon suunnittelusta ja liiketoiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Turvallisuustekniikka ja sen tarjoamat mahdollisuudet ovat sinulle jo ennestään tuttuja. Olet asiakaskeskeinen ja oivallat liiketoiminnassa olevat mahdollisuudet, tarpeet ja osaat tarjota niihin soveltuvat ratkaisut. Sinut tunnetaan yhteistyökykyisenä kollegana, tuloksellisena pelinrakentajana sekä määrätietoisena yksikkösi johtajana.
Olet luotettava ja ammattitaitoinen turvallisuusalan edustaja, minkä vuoksi edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa. Tehtävä edellyttää liikkumista, joten ajokortti on tarpeen.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen tehtäväkentän, markkinajohtajan näköalapaikan jatkuvasti kasvavalla yksityisellä turvallisuusalalla sekä mahdollisuuden vaikuttaa alueellasi toimintojen kehittämiseen ja tuloksen aikaansaamiseen. Tulet saamaan perehdytyksen toimialaan ja tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Area Manager Ilkka Piirainen p. 0204 91 2258. Puhelintiedustelut to 1.3.2018 ja pe 2.3.2018 klo 12-14.

Toivomme sinun hakevan tehtävää lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si ja palkkatoiveesi 16.3.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Saat sähköpostiisi myös videokutsulinkin, kun olet tallentanut hakemuksesi.