(Poistunut julkaisusta)

Piirivartija
Arlia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019
Arlia Oy on vuonna 2003 toimintansa aloittanut raahelainen turvallisuusalan yritys. Yritys tarjoaa vartioimisliikepalveluita niin yrityksille kuin yksityisillekin. Yrityksen asennuspalvelut asentavat asiakaskohtaisesti räätälöidyt hälytin-, kulunvalvonta- ja kamerapaketit niin kotitalouksiin kuin yrityksiinkin. Yritys välittää järjestyksenvalvojia ravintoloihin ja erilaisiin tapahtumiin, lisäksi he järjestävät järjestyksenvalvojakoulutuksia (perus- ja kertauskurssit).

Haemme asiakasyrityksellemme Arlia Oy:lle kokoaikaista PIIRIVARTIJAA Ylivieskan lähialueille ja Raahen alueelle osa-aikaista. Piirivartijan vastuulla on useita asiakaskohteita, joissa hän suorittaa erilaisia asiakkaan määrittämiä tehtäviä, kuten sulkemis- ja avaustehtäviä, hälytysajoja, sekä erilaisia tarkastuksia asiakaskohteissa. Piirivartiointi on nopeatempoista, itsenäistä ja tehtävät ovat monipuolisia.

Odotamme hakijalta:
• Voimassa olevaa vartijakorttia, järjestyksenvalvojankortti eduksi
• Vähintään B-luokan ajokorttia
• Mahdollisuutta tehdä vuorotyötä

Toivomme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, pitkäjänteisyyttä sekä ennakoivaa otetta turvallisuustyöhön.
Eduksi katsomme aikaisemmat työkokemukset vartiointialalta.

Haluatko päästä osaksi ammattilaisporukkaa? Lähetä hakemuksesi heti ja ilmoita, milloin voisit aloittaa työt. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Lisätietoa Sanna Laitala p. 040 038 5010 tai sanna.laitala@go-on.fi