Piirivartija Viitasaareen
KV Turva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme Viitasaareen erikseen työhön kutsuttavaan työsuhteeseen piirivartijaa.

Omaatko ajokortin, sekä vartijakortin ja kaipailet lisäduunia? Piirivartiointi on sinulle tuttua tai sinulla olisi kiinnostusta siihen?

Meiltä voisi löytyä paikka juuri sinulle!

Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä, yö- ja päivävuoroa pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Vartijakortti ja B-ajokortti.

Täytä hakulomake pikaisesti, sillä työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.

 

Nevena Ek
Henkilöstösuunnittelija

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504697826
Sähköposti: rekry@kvturva.fi
Sijainti: Viitasaari
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399639
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Viitasaari, Keski-Suomi