(Poistunut julkaisusta)

Piirivartija pääkaupunkiseudun alueelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Haemme Palmian turvallisuuspalveluihin pääkaupunkiseudulle piirivartijaa osa-aikaiseen (minimi 80 h / 3 viikkoa), toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtävä sopii hyvin lisätyötä etsivälle, mutta myös sellaiselle, jolla on valmius tehdä enemmänkin töitä.

Piirivartijana työsi koostuu monipuolisista turvallisuuteen liittyvistä tehtävistä kuten:
- erilaisten kohteiden avaus-, lukitus- sekä tarkastuskierrokset
- mahdollisten vahinkojen ennaltaehkäisy ja rajoittaminen
- hälytyksiin reagointi.

Työvuorosi sijoittuvat erilaisiin vuorokaudenaikoihin niin aamu-, päivä- kuin yövuoroihinkin. Vaikka tehtävät vaativat sinulta itsenäistä otetta, et jää yössäkään yksin, sillä työkaverisi auttavat ja ohjaavat tarpeen mukaan. Lisäksi tukenasi on ympäri vuorokauden toimiva hälytyskeskuksemme.

Tehtävä edellyttää sinulta
- voimassa olevaa vartijakorttia
- 18 vuoden ikää
- ajokorttia (B)
- nuhteeton taustaa
- sujuvaa suomen kielen taitoa.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja maalaisjärkeä omaava henkilö, joka ei pelkää haasteita. Tarjoamme sinulle paikan kehittyvässä organisaatiossamme, ammattitaitoiset työkaverit ja ison talon edut. Työn aloitusta edeltää kattava perehdytys tehtäviin.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa on 17.11.2019 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Anssi Tarvainen sähköpostitse: anssi.tarvainen@palmia.fi tai p. 0406211273 arkisin klo 9 - 15 välillä.

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuuspalveluissa palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.

Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain 12 miljoonaa matkustajaa.