(Poistunut julkaisusta)

Piirivartija pääkaupunkiseudun alueelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme Palmian turvallisuuspalveluihin pääkaupunkiseudulle piirivartijaaa osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtävä sopivii hyvin lisätyötä etsivälle, mutta myös sellaiselle, jolla on valmius tehdä enemmänkin töitä.

Piirivartijana työsi koostuu monipuolisista turvallisuuteen liittyvistä tehtävistä kuten:
- erilaisten kohteiden avaus-, lukitus- sekä tarkastuskierrokset
- mahdollisten vahinkojen ennaltaehkäisy ja rajoittaminen
- hälytyksiin reagointi.

Työvuorosi sijoittuvat erilaisiin vuorokaudenaikoihin niin aamu-, päivä- kuin yövuoroihinkin. Vaikka tehtävät vaativat sinulta itsenäistä otetta, et jää yössäkään yksin, sillä työkaverisi auttavat ja ohjaavat tarpeen mukaan. Lisäksi tukenasi on ympäri vuorokauden toimiva hälytyskeskuksemme.

Tehtävä edellyttää sinulta
- voimassa olevaa vartijakorttia
- 18 vuoden ikää
- ajokorttia (B)
- nuhteeton taustaa
- sujuvaa suomen kielen taitoa.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja maalaisjärkeä omaava henkilö, joka ei pelkää haasteita.

Tarjoamme sinulle alan kehittyvässä organisaatiossamme, ammattitaitoiset työkaverit ja ison talon edut. Työn aloitusta edeltää kattava perehdytys tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Teemu Rytkönen sähköpostitse: teemu.rytkonen@palmia.fi tai p. 040 485 6470 arkisin klo 9 - 15 välillä.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.8.2019 mennessä. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen haun päättymistä.