(Poistunut julkaisusta)

Piiripäällikkö
Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2017

MPK hakee Pohjanmaan maanpuolustuspiiriin

PIIRIPÄÄLLIKKÖÄ

Piiripäällikkö on Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) toiminnanjohtajan alainen tulosvastuullinen johtaja, joka vastaa MPK:n Pohjanmaan maanpuolustuspiirin vapaaehtoisesta maanpuolustuskoulutuksesta. Lisäksi piiripäällikkö vastaa alueensa hallinnosta ja valmiussuunnittelusta. 

Piiripäälliköltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Huomioon voidaan ottaa myös tehtävään soveltuva muu koulutus. Hänellä tulee olla pitkäaikainen kokemus koulutuksen ja talouden suunnittelusta, toteutuksesta ja johtamisesta. Piiripäälliköllä tulee olla hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot sekä tietotekniikkavalmiudet. 

Hakijalle katsotaan eduksi perehtyneisyys kokonaisturvallisuuteen sekä kokemus vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta. 

Työsuhde alkaa 1.5.2017. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Piiripäällikön toimipaikka on Vaasa. Hakija voi myös esittää toimipaikkatoiveen maanpuolustuspiirin toimialueelta. Hakijaa pyydetään esittämään palkkatoiveensa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään pe 17.2.2017 mennessä sähköpostitse MPK:n hallintopäällikkö Pertti Ruotsalaiselle osoitteeseen: pertti.ruotsalainen@mpk.fi. 

Lisätietoja antaa MPK:n toiminnanjohtaja Pertti Laatikainen p. 050 543 6151.