(Poistunut julkaisusta)

Piiripäällikkö
Maanpuolustuskoulutus MPK

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

MPK hakee Kaakkois-Suomen maanpuolustuspiiriin piiripäällikköä

Piiripäällikkö on Maanpuolustuskoulutus MPK:n toiminnanjohtajan alainen tulosvastuullinen johtaja, joka vastaa MPK Kaakkois-Suomen toiminnasta keskeisimpänä sen toteuttama vapaaehtoinen maanpuolustuskoulutus. Lisäksi piiripäällikkö vastaa alueensa hallinnosta, valmiussuunnittelusta sekä sidosryhmäyhteistyöstä. 

Piiripäälliköltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Huomioon voidaan ottaa myös tehtävään soveltuva muu koulutus. Piiripäälliköllä tulee olla kokemusta koulutuksen ja talouden suunnittelusta, toteutuksesta ja johtamisesta. Valittavalla henkilöllä tulee olla myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä tietotekniikkavalmiudet. Perehtyneisyys kokonaisturvallisuuteen sekä kokemus vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään vapaaehtoistoimijoiden motivoituneessa ilmapiirissä ja osaltasi vaikuttamaan siihen, että Suomi on maailman turvallisin maa. 

Työsuhde alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Piiripäällikön toimipaikka on Mikkeli, Kouvola tai Lappeenranta.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §). Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 9.8.2020 mennessä juho.raulo@mpk.fi.