(Poistunut julkaisusta)

Piiripäällikkö
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Etsimme joukkoomme

PIIRIPÄÄLLIKKÖÄ

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme piiripäällikköä Tampereen hankintapiirille vastaamaan hankintapiirin johtamisesta ja operatiivisesta toiminnasta. Piiripäällikön vastuualueeseen kuuluvat hankintapiirin puukaupan ja metsäpalveluiden myynnin johtaminen, asiakaskokemus sekä piirin taloudellinen kokonaisvastuu.

Piirin organisaatioon kuuluvat piiripäällikön lisäksi hankintapiirin metsäasiantuntijat sekä palveluneuvoja. Tehtävään kuuluu lisäksi jäsen- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamista sekä tiedotusta ja markkinointia.

Millaista osaamista etsimme?

Edellytämme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme vankkaa alan osaamista, englanninkielen taitoa ja aiempi kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Asiakaslähtöisessä ja nopeatempoisessa työssä tarvitaan sosiaalista pelisilmää ja taitoa rakentaa luottamuksellisia henkilösuhteita. Metsäomaisuudenhoito tarvitsee uudenlaisia osaajia. Oletko sinä yksi heistä?

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa puukauppa- ja metsäpalveluista vastaava johtaja Juha Jumppanen, torstaina 26.3. klo 9-11 ja tiistaina 31.3. klo 8-10 p. 050 384 4808.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 2.4.2020 saakka. Menestystä hakuun!