(Poistunut julkaisusta)

Piiripäällikkö
Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

MPK hakee Savo-Karjalan maanpuolustuspiirin

PIIRIPÄÄLLIKKÖÄ

Piiripäällikkö on Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) toiminnanjohtajan alainen tulosvastuullinen johtaja, joka vastaa MPK Savo-Karjalan toiminnasta keskeisimpänä sen toteuttama vapaaehtoinen maanpuolustuskoulutus. Lisäksi piiripäällikkö vastaa alueensa hallinnosta, valmiussuunnittelusta sekä sidosryhmäyhteistyöstä.

Piiripäälliköltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Huomioon voidaan ottaa myös tehtävään soveltuva muu koulutus. Piiripäälliköllä tulee olla kokemusta koulutuksen ja talouden suunnittelusta, toteutuksesta ja johtamisesta. Valittavalla henkilöllä tulee olla myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä tietotekniikkavalmiudet. Perehtyneisyys kokonaisturvallisuuteen sekä kokemus vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään vapaaehtoistoimijoiden motivoituneessa ilmapiirissä ja osaltasi vaikuttamaan siihen, että Suomi on maailman turvallisin maa.

Työsuhde alkaa 1.1.2020. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Piiripäällikön toimipaikka on Joensuu tai Kuopio.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 15.8.2019 mennessä sähköpostilla MPK:n hallintopäällikkö Timo Mustaniemelle: timo.mustaniemi@mpk.fi

Lisätietoja:
MPK:n toiminnanjohtaja Pertti Laatikainen p. 050 543 615
MPK Savo-Karjalan piiripäällikkö Kimmo Salo p. 040 565 5578
MPK:n hallintopäällikkö Timo Mustaniemi p. 045 180 3323