(Poistunut julkaisusta)

Piiripäällikkö
Oy AGA Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Manufacturing Industry -myyntitiimi hakee nyt sinua 

PIIRIPÄÄLLIKKÖ

vastaamaan teollisuuskaasujen sekä niihin liittyvien palvelujen myynnistä asiakkaille Etelä-Suomen alueella. Asiakaskuntasi koostuu alueen suurimmista konepajoista sekä muista merkittävistä hitsaavista ja leikkaavista yrityksistä. Tiimikavereinasi sinulla on kokeneita hitsausalan piiripäälliköitä sekä kentällä liikkuva hitsauskonsultti-tiimi.

Odotamme sinulta joko teknistä tai kaupallista koulutusta sekä vahvaa kokemusta teknisestä myynnistä erityisesti metalli- ja konepajateollisuudessa. Olet ulospäin suuntautunut, paineensietokykyinen, osaat esiintyä vakuuttavasti ja omaat hyvät neuvottelutaidot. Olet määrätietoinen, sinulla on itsenäinen työskentelyote ja kyky organisoida työtäsi tehokkaasti. Englannin kielen taito on välttämätön. Työn hoitaminen vaatii matkustamista alueellasi.

Tarjoamme rehdin työympäristön, modernit työkalut ja kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo: 10-12 välisenä aikana segmentin päällikkö Gregor Lilius, p. 050 346 9674.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 18.01.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen agajob@fi.aga.com.

Merkitse hakemuksesi otsikolla ”Piiripäällikkö MI”.

Huomioi, että lomien vuoksi et saa 29.12.-6.1.2019 välisenä aikana kuittausta lähettämääsi hakemukseen.