Pihavarastotyöntekijä
Ramirent Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Haemme asiakkaallemme konevuokraus- ja palveluliiketoiminnassa toimivalle asiakkaallemme

PIHAVARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

8kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen. Oppimishalukkaalle ja sitoutuneelle työntekijälle töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa, jopa mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.!Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan, muut työsuhdeasiat kaupan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on päivätyötä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta varaston tehtävistä ja trukinajotaito on ehdoton työssä pärjäämisen edellytys. Muu työkokemus rakennustyömailla käytettävistä laitteista ja koneista on eduksi. Tärkeintä on, että omaat luontaisen kiinostuksen koneisiin ja laitteisiin, vaikka harrastuneisuuden kautta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on pakollinen.

Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa tarttua itsenäisesti työtehtäviin. Olet tottunut hektiseen työtahtiin sesonkien aikana.

Tehtäviisi kuuluu pihavaraston hoitamista ja ylläpitämistä, asiakkaiden tilausten lastaamista ja kuormien purkamista. Työssä tehdään myös jonkin verran vuokrakaluston palautustarkastuksia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 26.9.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot