Pihavarastotyöntekijä
Ramirent Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Ramirent on Suomen suurin palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrauksen rinnalla laaja-alaisesti palveluita rakennusalan ja teollisuuden asiakkailleen. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti yli 600 luotettavasta ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Ramirent kuuluu Loxam-konserniin, joka on maailman kolmanneksi suurin konevuokraamo. Haluamme panostaa toimintaamme ensiluokkaiseen
asiakaskokemukseen sekä pitkiin asiakassuhteisiin, mikä onnistuu osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla. Ramirent on arvostettu ja pidetty työpaikka. Toimimme työnantajana vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön ammatillisesta kehityksestä, terveydestä sekä hyvinvoinnista. Lisätietoa yrityksestä: www.ramirent.fi.

Ramirent Finland Oy etsii palvelukseensa Ouluun

PIHAVARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on alkuun tarjolla kahdeksaksi (8) kuukaudeksi, mutta hyvän tekijän sattuessa kohdalle töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaan. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan, muut työsuhdeasiat kaupan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on päivätyötä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta varaston tehtävistä ja trukinajotaito on ehdoton työssä pärjäämisen edellytys. Muu työkokemus rakennustyömailla käytettävistä laitteista ja koneista (kurottaja, pyöräkuormaaja, henkilönostin) on eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on pakollinen.

Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa tarttua itsenäisesti työtehtäviin. Olet tottunut hektiseen työtahtiin sesonkien aikana.

Tehtäviisi kuuluu pihavaraston hoitamista ja ylläpitämistä, asiakkaiden tilausten lastaamista ja kuormien purkamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 16.08.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Anna Similä (lomalla 02. - 10.08.), p. 040 844 7175 tai anna.simila@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot