(Poistunut julkaisusta)

Pihatyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaamme palvelukseen asiakaspalvelu henkistä, täysi ikäistä moniosaajaa pihavarastonhoitoon Nurmijärvelle. Asiakasyrityksen toimialaan kuuluu mm. vaihtolavojen vuokraukset, tarvike- ja teräsmyynti ja kuljetuspalvelut.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, varastoalueen siisteydestä ja ylläpidosta huolehtiminen, kierrätysmetallin lajittelu ja raudan myynti. Työtehtävät ovat siis vaihtelevia ja monipuolisia.

Eduksi katsomme jos sinulta löytyy C-ajokortti ja ammattipätevyys sekä kokemusta trukilla/kaivinkoneella ajosta. Hakijalta edellytämme vähintään B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Ennen kaikkea asenne ratkaisee sekä innostunut ja työtä pelkäämätön ote on tärkeää.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollismman pian. Toiveenamme on löytää pitkäaikainen työntekijä asiakasyrityksen palvelukseen. Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö, jätä hakemus jo tänään!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Päivi Seitz, henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: pihatyöntekijä, varastotyö, asiakaspalvelu, kokoaikatyö, Nurmijärvi