(Poistunut julkaisusta)

Pihatyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaamme palvelukseen asiakaspalvelu henkistä, täysi ikäistä moniosaajaa pihavarastonhoitoon Nurmijärvelle. Asiakasyrityksen toimialaan kuuluu mm. vaihtolavojen vuokraukset, tarvike- ja teräsmyynti ja kuljetuspalvelut.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, varastoalueen siisteydestä ja ylläpidosta huolehtiminen, kierrätysmetallin lajittelu ja raudan myynti. Työtehtävät ovat siis vaihtelevia ja monipuolisia.Trukilla/kaivinkoneella ajo kokemus plussaa,muttei välttämätön.Asenne ratkaisee,innostunut ja työtä pelkäämätön ote on tärkeää.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollismman pian.Toiveenamme on löytää pitkäaikainen työntekijä asiakasyrityksen palvelukseen. Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:paivi.seitz@workpower.fi

Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö, jätä hakemus jo tänään!