(Poistunut julkaisusta)

PIHATYÖNTEKIJÄ (pikahaku)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakkaamme on maineikas puhtaanapidon ja kiinteistönhoidon ammattilainen Tampereella. Etsimme heille nyt vahvistusta nimikkeellä

PIHATYÖNTEKIJÄ (pikahaku)

Työtehtäviin kuuluu piha-alueiden lumityöt lapioiden, hiekoitukset ja puhtaanapito. Hakijoilta toivotaan aiempaa kokemusta ulkoalueiden puhtaanapidosta ja pihatöistä tai vastaavista työtehtävistä.

Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella joihin liikutaan yrityksen autolla, joten valittavalla henkilöllä on oltava ajokortti. Lisäksi tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.
Tehtävään haettava henkilö valitaan pian, joten jätäthän hakemuksen viimeistään 5.12.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - PIHATYÖNTEKIJÄ (pikahaku). Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi.