(Poistunut julkaisusta)

Piharakentaja
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Haemme asiakkaallemme Sulokivi Oy:lle 4-6 piharakentajaa/kiviasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Joensuun alueelle.

----------

Sulokivi Oy on maakunnan merkittävin & monipuolisin piha- ja rakennuskivien sekä hautakivien valmistaja & asentaja. Yhdistämme tuotannossamme perinteisiä käsityötaitoja ja nykyaikaisia tuotantomenetelmiä. Käytössämme on monipuolinen kalusto ja tuotantotilat Joensuun Salpakankaalla, kivilouhos Viinijärvellä, sekä piharakennustyömaiden vaatima nykyaikainen konekanta. Etenkin piharakentaminen on lisääntynyt yrityksessämme voimakkaasti viime vuosina.

Toimintamme on monipuolista, siksi tarvitsemme joukkomme myös monenlaisia osaajia. Tiimiimme kuuluu muun muassa mukavia kivimiehiä, kirvesmiehiä, metallimiehiä, insinöörejä ja yksi hortonomi. Työmme on valtaosin fyysistä, joskus hyvinkin raskasta ulkoilmatyötä, mutta reipas asenne työntekoon ja hyvä työporukka tekevät päivistä mukavia. 

Asennuskohteemme ovat vaihtelevia, mielenkiintoisia ja monipuolisesti haastavia, hauiksen lisäksi myös harmaat aivosolut saavat töissä harjoitusta. Kesämme ovat kiireisiä, lomat pidämme talvella.

Me vaadimme korkeaa työmoraalia ja tekemisen laatua, mutta annamme myös vapautta, mahdollisuuden kehittyä ja arvostamme omaa tiimiämme. 

Palkkamme on kilpailukykyinen. Olemme luotettava ja reilu työnantaja, pienehkönä (15 hengen) yrityksenä jokainen työntekijä on meille tärkeä avainhenkilö.

Työntekijöitämme yhdistää mm. kyky rakentaa upeita kokonaisuuksia erilaisista pihakivistä ja taito rakentaa erilaisia viheralueita juuri tekemämme betonikivipolun viereen. Me ymmärrämme mikä erottaa saneerauslaastin muurauslaastista ja mikä ero on luonnonkivien ja betonikivien pohjakerroksilla. Lisäksi meitä yhdistää ammattiylpeys ja pyrkimys erinomaiseen työn laatuun.

Jos piharakentamisen niksit eivät ole sinulla vielä hanskassa, niin eipä hätää: Työtehtäviin on mahdollista kouluttautua myös huhtikuussa 2021 alkavan rekrykoulutuksen kautta. Koulutukseen kuuluu reilun kuukauden intensiivinen teoriajakso, jonka jälkeen pääset mukaan työmaille, oppimaan asiat käytännössä.

----------

Työtehtävät:

- Piharakentaminen, kivien asentamien, liuskekiven valmistus

- Hakijan edellytysten mukaan mahdollisesti myös: viherrakentaminen, työkoneiden/kuorma-auton kuljetus, hautakivien asentaminen, asiakaspalvelutehtävät, kivihallin tehtävät, sekä piharakentamiseen kuuluvat kirvesmies/sähköistämistyöt.

----------

Jos tunnistat itsessäsi seuraavia ominaisuuksia, olet etsimämme henkilö:

- Sinulla on jo hieman kokemusta fyysisestä työstä (vaikkapa maatilalta, rakennustyömaalta tai pihatyömaalta).

- Maalaisjärkesi ansiosta ymmärrät, miksi työ täytyy tehdä kerralla hyvin. Ajatuksen kanssa mutta silti reippaassa tahdissa.

- Olet luotettava, olet joustava ja tietenkin myös positiivinen asiakaspalvelija.

- Sinulle tulee hyvä fiilis, kun olet rakentanut jotakin hienoa ja pysyvää, olet ylpeä kättesi jäljestä.

- Edellytämme valittavalta henkilöltä vähintään B-ajokorttia (muut kirjaimet, kortit ja erilaisten koneiden ajotaidot lasketaan eduksi), sillä tulet työskentelemään erilaisissa työkohteissa Joensuun talousalueella.

----------

Laita hakemusta tulemaan nettisivujemme kautta ja lisää hakemukseen myös CV. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sari Taponen
HR-koordinaattori
050 505 8700
sari.taponen@eezy.fi

Koskikatu 13, Joensuu
Eezy VMP

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi