(Poistunut julkaisusta)

Piharakennusvastaava
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Kunnianhimoinen, piharakentamisesta ja kasveista kiinnostunut, hyvän stressinsietokyvyn omaava, monta palloa samaan aikaan ilmassa pitävä, toimeen tarttuva, urallaan eteenpäin haluava, bisneksen päälle ymmärtävä.

Mikäli kyseiset attribuutit osuvat yksi yhteen osaamisesi kanssa, saattaa tämä olla sinulle otollinen urasteppi etsiessämme Varsinais - Suomen alueella toimivalle asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen PIHARAKENNUKSEN VASTAAVAA.

Tehtävässä tulet perustamaan oman piharakennusyksikön asiakkaallemme pääasiassa yksityisellä puolella. Tuet omalla asiantuntemuksellasi yrityksen toimintojen kehitystä ja kykenet hallinnoimaan erilaisia pihaprojekteja kokonaisvaltaisesti. Luot ja hallitset alihankkijaverkostoa ja tuot omalla markkinointi - ja myyntihenkisyydellä lisäarvoa yritykselle. Tulet myös tekemään tehtävässä tarjouslaskentaa, joten myös tämän osa - alueen tulee olla kunnossa.

Persoonana olet toimeen tarttuva, innovatiivinen ja kykenet toimimaan paineen alla useiden projektien kanssa samanaikaisesti. Et pelkää lapion varteen tarttumista tai käsiesi multaantumista mikäli työpäiväsi sitä vaatii. Omaat aikaisempaa kokemusta piharakentamisesta, etkä pelkää ehdottaa uusia ideoita yrityksen toimintojen kehittämiseksi. Soveltuvalla tekijällä on mielellään Hortonomin tai Puutarhurin ammattitutkinto taustalla.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen ja haastavan tehtävän ammattitaitoisessa työympäristössä. Mikäli menestyt työssäsi, on yrityksen sisällä aidot mahdollisuudet nopeaan urakehitykseen vastuullisessa työnkuvassa. Tässä työssä voit vaikuttaa yrityksen tekemiseen omalla toiminnallasi lisäten omaa vastuualuettasi osaamisesi mukaan.

Hae tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä se tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löytyessä. Huomioithan, että ajokortti on välttämätön tehtävässä. Työkieli on suomi, mutta urakehityksen kannalta myös englannin kielen taidon tulee olla hyvällä tasolla. Lisää tietoa tehtävästä ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Esko Sauriolta 040 647 2205 tai Sourcing Konsultti Hannu Pelliltä 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.