(Poistunut julkaisusta)

Pihapuolen asiakasvastaava
InnoGreen

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Intohimona myynti ja vihersisustus? – varmista itsellesi paikka viheralan huipputiimissä!

InnoGreen etsii yhdessä Helsinki Sales Academyn kanssa Helsinkiin viherrakentamisesta kiinnostunutta myyntihenkilöä, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä, erityisesti ulkona. Haluatko sukeltaa syvälle viherrakentamisen maailmaan osaksi innovatiivista, kasvavaa vihersisustusyritystä?

Edellytyksenä intohimo myyntiin, viheralaan ja ihmisten kanssa työskentelyyn

Tässä tehtävässä asenne, intohimo ja vuorovaikutustaidot ratkaisevat. Oletko jo tehnyt tuloksellista myyntiä ja kaipaat uusia haasteita? Nautitko uusien ihmisten kohtaamisesta sekä ongelmanratkaisusta? Pysytkö vauhdikkaammassakin menossa mukana ja olet tarkka numeroiden kanssa? Jos tämän lisäksi vielä arvostat luontoa ja ymmärrät sen merkityksen osana kokonaisvaltaista arjen hyvinvointia, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Pihapuolen asiakasvastaavana työtehtäviisi kuuluu olennaisesti uusasiakashankinta, kohteissa paikan päällä käyminen, tarjouslaskenta ja asiakastietojen päivitys. Kauppaa hierotaan pääasiassa kohteissa eli on tärkeää, että sinua ei hirvitä tarvittaessa vetää kumisaappaita jalkaan – piha-alueisiin tutustuminen ennen tarjouksen jättämistä on välttämätöntä onnistuneen lopputuloksen kannalta. Paikan päällä tapahtuva tarjouslaskenta vaatii lisäksi tarkkuutta, jota odotetaan valitulta henkilöltä.

Toimessa menestyäksesi tarvitset vahvat yhteistyö-, viestintä- ja verkostoitumistaidot. Asiakaskuntasi koostuu niin yritys- kuin yksityisasiakkaista. Tulet neuvottelemaan paljon mm. taloyhtiöiden edustajien kanssa eli tämän kohderyhmän tuntemuksesta on pelkkää etua!

Valittu henkilö pääsee osaksi maanläheistä, startup-henkistä yritystä, joka haluaa jatkuvasti löytää uusia tapoja tuoda luonto takaisin osaksi ihmisten arkea. Intohimo omaan tekemiseen ja ympäristöystävällisiin vihersisustusratkaisuihin poiki InnoGreenin yrittäjäkolmikolle juuri Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2018 -palkinnon. Työntekijänä pääset siis aitiopaikalle myymään innovatiivisia ja taloudellisia, tämän päivän haasteisiin vastaavia viherrakentamisen ratkaisuja.

Toivomme löytävämme ensisijaisesti innokkaan myynnintekijän, jolla on kykyä edetä aktiivisesti kohti asetettuja tavoitteita. Myynnillisen osaamisen lisäksi sinulta toivotaan nopeaa omaksumiskykyä ja vahvaa kiinnostusta pihapuolen viherrakentamista kohtaan. Sinulta ei siis välttämättä odoteta vankkaa kokemusta alalta, vaan voit kompensoida tätä osoittamalla muita hyödyllisiä taitoja ja intohimoa alaa kohtaan. Sopiva henkilö koulutetaan tarvittaessa tehtävään.

InnoGreen on innovatiivinen, luova ja aidosti alaa uudistava organisaatio. Yritys tarjoaa valitulle henkilölle mahdollisuuden kasvaa vihersisustusalan osaajaksi osana intohimoista, ammattitaitoista ja toinen toistaan tukevaa tiimiä. Yritys on kasvanut kovaa vauhtia ja kaikkia työntekijöitä yhdistää intohimo vihreyteen ja uuden kehittämiseen – nyt sinullakin on mahdollisuus napata viheralan unelmaduuni!

Oletko valmis vastaanottamaan haasteen?

Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä hakemus ja CV yhtenä suomenkielisenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekrytointi@helsinkisalesacademy.fi. Otsikoi sähköposti ”Asiakasvastaava, InnoGreen”. Hakuaika päättyy 30.5.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokopäivätyö ja työpaikan sijainti on Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 25.5. klo 10-16 Annika Vallo, New Business Manager, Helsinki Sales Academy, puh. 050 563 8080.