(Poistunut julkaisusta)

Pihanhoitaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Vuokraamaamme henkilökuntaa löytyy esimerkiksi contact centereistä, rakennustyömailta ja teollisuushalleista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja meidänkin kurssiamme voit seurata Tukholman pörssissä. Noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Olemme myös ylpeitä Hyviä Työpaikkoja – auktorisoinnistamme, jonka edellytyksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme asiakkaallemme PIHANHOITAJAA!

Pihanhoitajan tehtäviin kuuluu pihojen ylläpitotehtävä, istutustyöt, leikkaukset, lannoitukset sekä torjunnat. Työ edellyttää itseohjautuvaa ja positiivista työotetta. 

Hakijalla tulee olla työturvallisuus- sekä kasvinsuojelukortit. Lisäksi edellytämme B-ajokorttia sekä taitoa ajaa pakettiautolla pääkaunkiseudulla.

Työaika on arkisin 7,5 h/päivä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 040 689 3200.