(Poistunut julkaisusta)

Pihakiviasentaja, Espoo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Haemme asiakkaallemme PIHAKIVIASENTAJAA Espooseen.

Asiakkaamme on erikoistunut pihojen rakentamiseen ja etsii nyt projektiinsa Espoon Lintuvaaraan kahta reipasta tekijää pihalaatoituksien tekoon.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta rakennusalalta. Viihdyt ulkohommissa ja pieni tuuli tai tuisku ei sinua haittaa. (varusteet on kunnossa kyllä).

Kivileikkurin käyttökokemus toivottavaa tai vastaavien työkalujen. (rälläkät yms)

Osaavalle tekijälle paljon töitä tiedossa sekä ammattitaidon mukaista palkkaa.  Aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Soita ja sovi haastattelusta: Toni Asikainen, 050 470 7377 


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen, 050 470 7377 / toni.asikainen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.