(Poistunut julkaisusta)

Pihahuolto Haapaniemi Oy - porrassiivooja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Mikäli kuvailisit itseäsi sanoilla kuten oma-aloitteinen ja reipas, nautit työn jälkesi näkemisestä ja pidät itsenäisestä työstä, voi seuraava tehtävä olla sinulle mieluisa!

Pihahuolto Haapaniemi Oy on Tampereella toimiva perheyritys, joka tarjoaa ammattitaitoisia palveluja niin kiinteistö- ja pihahuollossa kuin siivouspalveluissa ja maanrakennustöissä. He etsivät nyt joukkoonsa porrassiivoojaa vakituiseen työsuhteeseen!

Tarjolla on vaihtoehtoisesti vakituinen sopimus 25h/vko, jos elämäntilanteeseesi sopii paremmin pienemmät työtunnit tai määräaikainen sopimus, niin sekin onnistuu! Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi mutta haussa huomioidaan myös alalla uudet tekijät, tehtäviin perehdytetään huolellisesti. Työkohteet sijaitsevat Härmälässä, oma auto ei ole välttämätön. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti. Työaika on ma-pe joustavasti klo 6-17 välillä omat toiveet huomioiden.

Tärkeää työssä onnistumisen kannalta on
- huolellisuus ja tarkkuus
- oma-aloitteisuus
- halu tuntea ammattiylpeyttä tehdystä työstä

Aloitamme haastattelut jo hakuaika ja haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haku sulkeutuu viimeistään 10.3.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Anu Erkkilä 040 546 0862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.