Piha- ja puutarhamyyjä rautakauppaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Hei sinä kaupan alan ja asiakaspalvelutyön osaaja! Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja omaat aiempaa kokemusta piha- ja puutarhamyymälästä? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Jatka lukemista, sillä meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä:

Etsimme K-Rauta Välivainioon MYYJÄÄ PUUTARHAMYYMÄLÄÄN kesäkauden ajaksi!

Pääset työskentelemään asiakkaamme osaavassa myymälän tiimissä puutarhamyymälän puolella, toimien hyvän asiakaspalvelukokemuksen luojana varmistaen, että asiakas haluaa aina palata uudestaan. Pääasiallinen työnkuvasi koostuu asiakaspalvelusta ja neuvonnasta piha- ja puutarhatuotteiden parissa, kasvien hoidosta, tuotteiden esillepanosta sekä kassatyöskentelystä. 

Mitä odotamme:

Odotamme sinulta jo jonkin verran aiempaa kaupan alan kokemusta ja eduksi katsotaan aiempi tuntemus puutarha-alalta ja kasveista. Toivomme sinun omaavan asiakaspalveluhenkisen ja työhön tarttuvan työskentelyotteen sekä motivoituneen ja vastuullisen tavan toimia työssä.

Mitä tarjoamme:

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla kesän ajalle, alustavan arvion mukaan 2-3 kuukautta. Työtä on tarjolla noin 30h/vko ja työtä tehdään 2-vuorossa, kaupan aukioloaikojen mukaan. Saat perehdytyksen työhösi.

Pääset työskentelemään osana K-Raudan osaavaa myymälän porukkaa puutarhamyymälässä. K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan! Hae pian, sillä nämä työpaikat viedään käsistä!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.

Hakuaika päättyy 18.4.2021 klo 23:59.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Laura Paloste
HR-koordinaattori
Eezy VMP
040 079 6860
laura.paloste@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442570
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu