(Poistunut julkaisusta)

Pientavarapakkaaja varastolle Mäntsälään
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme nyt pientavarapakkaajia lähestyvään joulusesonkiin!

Vuosi lähestyy loppuaan ja joulun kiireet alkavat näkyä varastoilla. Haemme nyt reippaita jouluapulaisia Mäntsälässä sijaitsevalle varastolle pientavaran pakkaustehtäviin. Töitä tehdään kahdessa vuorossa ja kiireisestä työtahdista huolimatta hyvällä meiningillä!

Pakkaajan työtehtäviä on tarjolla sesonkiluontoisesti syyskuusta eteenpäin vuoden 2018 loppuun saakka, mutta halutessasi voit sopia suoraan myös pidempikestoisesta työsuhteesta. Tällöin jatkat tammikuusta eteenpäin töitä uusissa tehtävissä joko keräystoimintojen tai lähtevän tavaran parissa. Työssään hyvin pärjäävillä on mahdollisuus jatkaa työtehtävissä pitkäaikaisesti.

Pientavarapakkaajan työpäivät voivat pitää sisällään esimerkiksi asiakastilausten pakkaamista, tarroittamista, lähetysalueen järjestelyä tai erikseen määritettäviä avustavia tehtäviä. Työvuoroja tehdään arkisin klo. 06 - 22.00 välisinä aikoina sekä viikonloppuina. Myös yövuorojen tekeminen on mahdollista. Työntekijöiltä edellytämme reippautta, tarkkuutta, joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä, sillä töitä tehdään kovassa kiireessä ja välillä työpäivät saattavat venähtää suunnitellusta.

Työssä et tarvitse lainkaan aiempaa varastokokemusta, sillä työtehtävät ovat helposti opittavissa ja kaikkiin tehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys. Työ soveltuu hyvin niin naisille kuin miehillekin. Tarjoamme mahdollisuutta työskennellä mukavien työkavereiden kanssa viihtyisässä työympäristössä. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: 18 vuoden ikä