(Poistunut julkaisusta)

Pientalotyömaalle ammattitaitoinen kirvesmies
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Oletko rakentamisen ammattilainen ja omaat vankan ammattitaidon kirvesmiehen työtehtävistä?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta kirvesmiestä pientalotyömaa kohteisiin Uudellemaalle, työmaa voi sijaita esimerkiksi Espoossa tai Kirkkonummella. Työkohteet voivat olla esimerkiksi asiakkaiden omakotitaloja, rivitaloja tai mökkejä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään suoraan vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoille rakentamisen ammattilaisten porukkaan kokopäiväisesti. Lisäksi saat vastuuta työtehtävistä sillä työmailla voit toimia myös mahdollisesti kymppinä.

 

Olet hakemamme rakentamisen ammattilainen jos luet itsesi rakentamisen moniosaajaksi ja sinulle on jo karttunut kirvesmiehen töistä ja useamman vuoden kokemus. Edellytämme sinulta työn luonteen vuoksi suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille välittömästi sivuillamme www.amiko.fi ! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedusteluihin vastaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäki sähköpostitse anneli.maki@amiko.fi