(Poistunut julkaisusta)

Pientalopuolen työpäällikkö
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Etsimme pientalopuolen työpäällikköä/projektipäällikköä pääkaupunkiseudulle vastaamaan Designtalon, Finnlamellin ja Ainoakodin työmaista.

Projektipäällikkönä sinun tehtäväsi on keskeinen asiakkaamme kotiunelman toteutuksessa. Toimit asiakkaamme luottohenkilönä koko rakentamisen ajan aina takuuajan päättymiseen asti. Pidät projektit hallinnassasi, tehokkaasti ja kustannustietoisesti ja vastaat käytännön yhteistyöstä urakoitsijaverkoston kanssa.

Odotamme, että:

  • olet suorittanut rakennusalan tutkinnon (rakennusmestari/-insinööri)
  • ymmärrät työmaan käytännön olosuhteet
  • olet oma-aloitteinen, jämäkkä ja vastuuntuntoinen
  • olet organisointitaitoinen ja toimit tehokkaasti myös paineen alla
  • tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista
  • hoidat asiat kerralla kuntoon ja pidät muut ajan tasalla asioiden etenemisestä

Uusi tehtäväsi edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Olet työskennellyt aikaisemmin vastaavantyyppisessä tehtävässä/esimiestyössä tai vastavalmistunut ja kiinnostunut oppimaan uusia asioita. Kokemus pientalorakentamisesta katsotaan eduksi, tärkeämpää kuitenkin on oikeanlainen asenne ja kiinnostus oppia uutta. 

DEN on pientalopuolella rakentamisen prosessien kärjessä. Meillä on toimiva projektienjohtamisen järjestelmä sekä valmiit dokumentti- ja sopimuspohjat. Tarjoamme sinulle hyvät työkalut sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän pientalorakentamisen näköalapaikalla. Työsuhteen alussa annamme sinulle kattavan perehdytyksen projektityöhön, työmaatoimintaan ja urakoitsijoihin.

Työntekijämme arvostavat DENiä joustavana ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Katsomme yhdessä tulevaisuuteen ja panostamme jatkuvaan parantamiseen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä suuren yrityksen ja osaavan tiimin tuen. Meillä on mahtava työporukka, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen.   

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla uusi työkaverimme? 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen pian, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa rakennusjohtaja Pekka Saarenketo puh 044 297 0291.