(Poistunut julkaisusta)

Pienkuormaajan kuljettaja pääkaupunkiseudulle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle ammattitaitoista ja motivoitunutta pienkuormaajan kuljettajaa purkutyömaalle asiakasyrityksellemme.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, joka toimii monipuolisesti rakentamisen, purkamisen, puhdistuksen ja kierrätyksen parissa niin Suomessa kuin Ruotsissa. Turvallisuus, luotettavuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja asiakasyrityksellemme, joten ovathan ne tärkeitä myös sinulle!

Edellytämme sinulta aikasempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä, erityisesti Avant-pienkuormaajan ja Bobcat 220 -kuormaajan käytöstä ja huollosta. Työtehtäviisi kuuluu mm. purkujätteen ajoa, joten aikaisempi kokemus purkutyömailta katsotaan eduksi. Vaadimme hakijalta työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä ja ovat aluksi määräaikaisia 3 kk ajalle. Hyvällä asenteella ja aktiivisella työotteella varustetuille ammattilaisille on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

Laitathan hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelut ovat jo käynnissä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi ja CV kotisivujemme kautta www.amiko.fi kyseiseen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa puhelimitse 050 4766545 tai jatta.koivisto@amiko.fi.