(Poistunut julkaisusta)

Pienkorjaustyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


 


Haemme nyt remonttitaitoista PIENKORJAUSTYÖNTEKIJÄÄ vaativaan asiakaskohteeseemme pääkaupunkiseudulle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Pienkorjaustyöntekijän roolissa huolehdit pääasiassa asiakaskohteemme kiinteistöjen monipuolisista pienkorjaustöistä sekä osan vuotta tehtäviisi kuuluvat myös kiinteistöhuollon toimenpiteet. Hakijalta toivomme alan koulutusta ja aiempi kokemus rakennusalan/kiinteistöhuollon tehtävistä katsotaan eduksesi. 


Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 7-16 välille. Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta hyvää asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys, jonka läpäisy on edellytys työsopimukselle.


Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.11.2018.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 


- ISS on savuton työpaikka –