(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja/laitoshuoltaja
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Haemme asiakkaallemme Lahteen

PIENKONEKORJAAJAA / LAITOSHUOLTAJAA

työskentelemään osana kiinteistöhuollon/ laitoshuollon työtiimiä. Työssä tehdään kiinteistöön liittyviä huoltotoimenpiteitä, huolletaan ja korjataan tehtaan tuotannon pienkoneita sekä tehdään tuotannon koneiden ja laitteiden siirtoja. Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Työ painottuu mekaaniseen huoltoon ja asennukseen sekä korjaus hitsaustöihin.  Sähköalan osaaminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Kysessä on päivävuorotyö ja työn kesto aluksi n. 1,5 kuukautta. Mikäli työtehtävät sujuvat hyvin, on mahdollisuus jatkaa tämänkin jälkeen. Aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikka pikaisesti oheisen linkin kautta TAI jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa tai jättää tekstiviestin p. 044 728 3771 / Leena.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.