(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja
KOPADI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Haemme yhteistyökumppanillemme Kopadi Oy:lle pienkonekorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen, timanttityökalujen ja rakennusteollisuuden tuotteiden huoltoon sekä korjaukseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa kiinteässä huoltopisteessä Vantaalla.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa poraus- ja sahauskaluston korjaaminen, toimivuuden varmistaminen ja huoltotehtävät. Vastaat työssäsi eri valmistajien laitteiden sähköisistä ja mekaanisista huolloista ja joissain tilanteissa yhteydenpidosta asiakkaaseen huollon osalta. Toimit osana korjaustiimiä, mutta kykenet myös hyvin itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon.

Hakijoilta edellytämme:

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä esim. pienkoneista, sekä niiden korjauksesta ja -huolloista
  • ammatillista sopivaa koulutusta, sähköteknistä osaamista ja hyvää asennetta työtä kohtaan
  • halua ja valmiutta kehittyä edelleen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn hyvässä työympäristössä huipputiimissä, kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli tunnistit itsesi hakemastamme profiilista, saatat hyvinkin olla hakemamme henkilö! Haethan tehtävää nopeasti, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat sähköpostitse Kim Toivoselta, kim.toivonen@barona.fi tai puhelimitse 0505942521.