(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja
KOPADI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme arvostetulle työmaateknisten tuotteiden huoltoon ja korjaukseen perehtyneelle markkinajohtajalle pienkonekorjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen päivävuoroon Vantaalle.

Haemme arvostetulle timanttityökalujen ja rakennusteollisuuden tuotteiden maahantuontiin erikoistuneelle asiakasyritykselle Helsinkiin pienkonekorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa kiinteässä huoltopisteessä Vantaalla.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa poraus- ja sahauskaluston korjaus, toimivuuden varmistaminen ja huoltotehtävät. Vastaat työssäsi omalta osalta erivalmistajien laitteiden sähköisistä ja mekaanisista huolloista ja joissain tilanteissa yhteydenpidosta asiakkaaseen huollon osalta. Toimit osana korjaustiimiä, mutta kykenet myös hyvin itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon.

Hakijoilta edellytämme:

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä esim. pienkoneista, sekä niiden korjauksesta ja -huolloista

  • ammatillista sopivaa koulutusta, sähköteknistä osaamista ja hyvää asennetta työtä kohtaan

  • halua ja valmiutta kehittyä edelleen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn hyvässä työympäristössä huipputiimissä kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli tunnistit itsesi hakemastamme profiilista, saatat hyvinkin olla hakemamme henkilö! Haethan tehtävää nopeasti, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat sähköpostitse Kim Toivoselta, kim.toivonen@barona.fi.