(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja Vantaalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja työhön tarttuvaa pienkonekorjaajaa! Asiakkaamme on erikoistunut sähkötyökaluihin.

Pääasiallisena työnkuvana on pienpolttomoottorien ja sähkötyökalujen huoltoa ja korjaamista. Töitä tehdään rennossa ja osaavassa tiimissä ja tässä onkin loistava sauma oppia ja kehittyä. Emme siis välttämättä hae valmista työntekijää. Etsimme nyt luotettavaa ja näppäräsormista työntekijää, joka kykenee itsenäiseen työhön. Hakemamme henkilö omaa kovan työmotivaation, joustavan asenteen sekä halun hoitaa työnsä laadukkaasti alusta loppuun. Jos tekniikka kiinnostaa ja olet lisäksi rento tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta teknistä koulutus- ja/tai kokemustaustaa. Etuna varsinkin aiempi kokemus korjaus- ja/tai huoltotöistä. Autojen ja/tai moottoripyörien korjailu vapaa-ajalla voidaan katsoa myös eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen arviolta 30.9.2019 saakka, jonka jälkeen katsotaan jatko. Haemme pitkäaikaista työntekijää ja tarkoitus on vakinaistua asiakkaalle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Työ on kokoaikainen päivätyö. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää Pienkonekorjaaja Vantaalle. Liitä hakemukseen myös CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin HR-asiantuntija Juha Mattila. Lisätiedustelut sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi
Kesto
Alkuun arviolta 30.9.2019 saakka ja mahd. jatko
Lisätietoja
Juha Mattila, juha.mattila@vmp.fi, 0403075108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.06.2019 mennessä.