(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja työhön tarttuvaa pienkonekorjaajaa! Asiakkaamme on erikoistunut sähkötyökaluihin.

Pääasiallisena työnkuvana on pienpolttomoottorien ja sähkötyökalujen huoltoa ja korjaamista. Töitä tehdään rennossa ja osaavassa tiimissä ja tässä onkin loistava sauma oppia ja kehittyä. Emme siis välttämättä hae valmista työntekijää. Etsimme nyt luotettavaa ja näppäräsormista työntekijää, joka kykenee itsenäiseen työhön. Hakemamme henkilö omaa kovan työmotivaation, joustavan asenteen sekä halun hoitaa työnsä laadukkaasti alusta loppuun. Jos tekniikka kiinnostaa ja olet lisäksi rento tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta teknistä koulutus- ja/tai kokemustaustaa. Etuna varsinkin aiempi kokemus korjaus- ja/tai huoltotöistä. Autojen ja/tai moottoripyörien korjailu vapaa-ajalla voidaan katsoa myös eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen arviolta kesän yli, jonka jälkeen katsotaan jatko. Haemme pitkäaikaista työntekijää ja tarkoitus on vakinaistua asiakkaalle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Työ on kokoaikainen päivätyö. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Pienkonekorjaaja Vantaalle!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
4-5 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.05.2019 mennessä.