(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja työhön tarttuvaa pienkonekorjaajaa! Asiakkaamme on erikoistunut sähkötyökaluihin.

Pääasiallisena työnkuvana on pienpolttomoottorien ja sähkötyökalujen huoltoa ja korjaamista. Töitä tehdään rennossa ja osaavassa tiimissä ja tässä onkin loistava sauma oppia ja kehittyä. Emme siis välttämättä hae valmista työntekijää. Etsimme nyt luotettavaa ja näppäräsormista työntekijää, joka kykenee itsenäiseen työhön. Hakemamme henkilö omaa kovan työmotivaation, joustavan asenteen sekä halun hoitaa työnsä laadukkaasti alusta loppuun. Jos tekniikka kiinnostaa ja olet lisäksi rento tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, kuten sähköasentajan tai mekaanikon tutkintoa. Toivomme myös aiempaa kokemusta korjaus- ja/tai huoltotöistä. Autojen ja/tai moottoripyörien korjailu vapaa-ajalla voidaan katsoa myös eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 6 kk:n määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katsotaan jatko. Haemme pitkäaikaista työntekijää ja mahdollisuus on vakinaistua asiakkaalle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Työ on kokoaikainen päivätyö. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Pienkonekorjaaja Vantaalle!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
6 kk, jatkuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.01.2019 mennessä.