(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja Vantaalle! (ITW Construction Products)
ITW Construction Products Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018
ITW Construction Products Oy
ITW Construction tarjoaa laajan valikoiman kiinnitystarvikkeita puu, betoni- ja teräskiinnittämiseen sekä karminasennuksiin. Tuotteemme on suunnattu ammattirakentajille sekä teollisuuden tarpeisiin.

Ammattirakentaja löytää laadukkaat kiinnitysratkaisut laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta ja teollisuusasiakkaamme tietävät, että heidän tuotantotyökalunsa ovat aina ehdottoman luotettavia.

Valmistamme, kehitämme ja markkinoimme omia laatutuotteita, joista johtavia tuotemerkkejämme ovat Paslode, Spit ja Adjufix. Lisäksi myös Haubold-tuotteet kuuluvat valikoimaamme. Kattava tuoteperhe ja asiantuntemuksemme takaavat aina parhaat ratkaisut pohjoismaiseen ilmastoon.

Kuulumme kansainväliseen, jo yli 100-vuotiaaseen ITW-konserniin, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 50.000 työntekijää. Lisätietoa ITW-konsernista löydät ITW Group -sivulta
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme ITW Construction Products Oy:lle pienkonekorjaajaa Vantaalle. Tehtäviisi kuuluu erilaiset työkalujen huolto- sekä korjaustyöt. Työtä tehdään rennossa ja aikaansaavassa tiimissä. Haemme itsenäiseen työhön kykenevää näppäräsormista työntekijää. Olet motivoitunut, yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa alan kokemusta työn tai opintojen kautta. Sähkötyöluvat ja hienomekaniikan tuntemus luetaan hakijalle eduksi. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut alasta ja haluat kehittää ammattitaitoasi vastaavissa tehtävissä.
Muut tiedot
Haemme pitkäaikaista työntekijää vakinaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään asiakkaamme tiloissa Vantaan Askistossa. Kokoaikainen päivätyö 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Pienkonekorjaaja Vantaalle! (ITW Construction Products)”. Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 Hr-koordinaattori Paavo Saari 0403075111/paavo.saari@vmp.fi
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.01.2019 mennessä.